Abdulkadir DİŞİKIRIK - Okul Müdürü

1964 yılında Batman´da doğdu. Sırasıyla Batman Cumhuriyet İlkokulu, Batman Lisesi Ortakısmı,Batman Endüstri Meslek Lisesini bitirdi. 1987 Yılında Dicle Üniversitesi Fizik Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1996 Yılına kadar Özel öğretim kurumlarında çalıştı. 1996 Yılında Batman Gap Ortaokulunda göreve başladı. 2000 yılında Cumhuriyet Lisesine Kurucu Müdürü olarak atandı. 2009 Yılında Hürriyet Ortaokuluna atandı.2013 Yılında Uzman Öğretmenlik Ünvanını kazandı. 2014 yılında Vali Zeki Şanal ortaokuluna atandıktan sonra 2019 yılında tekrar Hürriyet Ortaokuluna okul Müdürolarak atandı. 2023 Yılında Batman Üniversitesinde Yenilenebilir Enerji Kaynakları alanında Yüksek Lisansını tamamladı Halen Uzman Öğretmen ve  okul müdürü olarak görevine devbam etmektedir. Evli ve 4 çocuk babası.