Ock

ÇEDES projesi çerçevesinde okulumuzda değerler eğitimi etkinlikleri yapıldı. Aralık ayı değeri doğruluk ve dürüstlük olup, okulumuzda doğruluk ile ilgili pano yarışması yapıldı. Doğruluk ile ilgili pano yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize kitap hediye edildi.

Ock

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2024 için yarışma başvuruları başladı! Başvurular için son tarih 20 Şubat 2024.

30 milyon TL ödül ve 50 milyon TL’nin üzerinde malzeme desteğinin sağlanacağı yarışmalar için başvurular 20 Şubat 2024 tarihine kadar yapılabilecek.

TEKNOFEST 2024'e https://teknofest.org/ web sitesi üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Ock

Öğrencilerimiz Batman Kitap Okuma Noktasını Ziyaret Ederek Okuma Etkinliğine Katıldılar.

Ock

Batman Hürriyet Ortaokulu olarak Dilimizin Zenginlikleri çerçevesinde  Aralık ayında Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma yarışması yapıldı. Yarışmada  1, 2, ve 3. olan öğrencilerimize Okul Müdürü Abdulkadir DİŞİKIRIK tarafından ödülleri  verildi.

Ock

Okulumuzda Enerji Verimliliği Haftası nedeni ile öğrencilerimiz enerji tasarrufuna dikkat çekmek için Enerji Verimliliği konulu videolar okulumuz tüm sınıflarında izlettirildi.

Ara

Batmanda 19 Kasım akşamı etkili olan sağanak yağışla birlikte meydana gelen sel sonrası Hürriyet Mahallesinde Cadde, sokaklar ve okulumuz Hürriyet Ortaokulu bahçesi su ve çamur deryasına dönmüştü. Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğünün, Batman Belediyesinin görevlendirmiş olduğu işçiler ve Okulumuz idarecilerin ve öğretmenlerin yardımıyla günlerce süren çalışmalar neticesinde okulumuz pırıl pırıl hale getirildi. .

Ara

Öğrencilerimize, Obeziteyle Mücadele Kapsamında sağlıklı hareketler etkinliği yapıldı.

Ara

8.sınıf öğrencilerimizin liseleri tanımalarını ve okul tercihlerinde kolaylık sağlamalarını kolaylaştırmak amacıyla Batman Fen lisesini ziyaret ettiler. Ziyaret ettikleri Batman Fen Lisesi öğrencileri ile sohbet etme ve soru sorma imkânı bulan öğrencilerimiz liseleri daha iyi tanıyarak, sınava yönelik çalışmalarını daha bilinçli ve istekli sürdürme fırsatı elde ettiler. Bu gezi öğrencilerimizin motivasyonlarını arttırarak süreci daha iyi yönetmelerine hizmet edecektir.

Ara

Çevre bilinci oluşturmak ve çevremizi temiz tutmak konulu afiş çalışmalarını tüm okul geneline yaymak için her teneffüs okulun farklı noktalarında yedinci sınıf öğrencilerimiz afişlerle dolaşıldılar.

SEVGİLİ VELİLER VE ÖĞRENCİLER

Uzaktan Eğitim Sürecinde Olmamız Teknolojinin Daha Yoğun Kullanımı İle Teknoloji Bağımlılığı, Ekran Bağımlılığı, Oyun Bağımlılığı, Sosyal Medya Bağmılılığını Getirmektedir. Bununla Birlikte Siber Zorbalıkta Yoğun Şekilde Yaşanmaktadır. Sizlerde Bu Durumları Yaşıyorsanız   Siber Zorbalık Bültenini İnceleyebilirsiniz.

Ara

Batman Hürriyet Ortaokulu olarak öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftasını tüm okul olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte kutladık.

HÜRRİYET ORTAOKULU 15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI

OKULUMUZDA 10 KASIM ATATÜRK´Ü ANMA TÖRENİ YAPILDI