Ock

Fen bilimleri dersi öğretmeni Hamza TOSUN girdiği sınıfta yetenek etkinliği düzenledi.

Ock

Fen bilimleri dersi öğretmeni Kerime Taş 5E sınıfında En sevdiğini paylaş etkinliği düzenledi.

Ock

Kış şenliği kapsamında “en sevdiğini paylaş “ etkinliği 5/D şubesinde Berçem Hoca eşliliğinde yapıldı

7/D şubesi Berçem Hoca eşliğinde şiir dinletisi etkinliği yapıldı

Ock

Teknoloji Tasarım öğretmeni Muazzez FİLİZ hocamız 5A sınıfı öğrencileri arasında kelime oyunu etkinliği düzenledi.

Karikatür Çizimi Ve Spikerlik Etkinliği

Ock

Bilişim Teknolojileri Lütfiye Şeyma ŞENDUR ARSLAN hocamız 5A sınıfı öğrencileri arasında kelime oyunu ve 3 boyutlu kalem çalışması etkinliği düzenledi.

Ock

Türkçe Öğretmeni Ahmet POILAT hocamız 5B sınıfı öğrencileri arasında Türkçe dersinden bilgi yarışması ve bir sonraki derste kelime oyunu etkinliği düzenledi.

Ock

Matematik Öğretmeni AGİT DOĞMUŞ 7 A ve 7 C sınıflar arası matematik bilgi yarışması etkinliği yaptı.

Ock

Türkçe Öğretmeni Ramazan YASAK hocamız 5E sınıfı öğrencilerine en sevdiğin eşyayı tanıt ve istediğiniz arkadaşınıza hediye etme etkinliği yapıldı.

Ock

Türkçe Öğretmeni Veysi AVİM hocamız 8C sınıfı öğrencileri arasında kelime oyunu etkinliği yaptı.

Ock

Din Kültürü ve Ahlak bilgisi Öğretmeni Musa Erçin hocamız 7C ve 6B sınıfında öğrenciler arasında Din Kültürü ve Ahlak bilgisi dersinden bilgi yarışması etkinliği düzenledi.

Ock

Fen bilimleri öğretmeni Kerime taş hocamız 5D sınıfı öğrencileri arasında Fen bilimlerinde bilgi yarışması etkinliği düzenledi.

Ock

Görsel sanatlar dersinde müzik eşliğinde resim çizme ve okuma etkinliği yapıldı.

Ock

Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında ocak ayı etkinliği pano düzenleme.