Ekm

Okulumuz Öğrencilerine Batman Belediyesi Ve İl Sağlık Müdürlüğü Tarafından Seminerler Verildi

Okulumuzda Mevlidi Nebi Haftası Kutlandı

May

Türkiye'nin en hızlısı, 2010 doğumlu erkeklerlerde Muhammed Sina Turan 2., kızlarda Tuana Demir 3. Olarak Bölge finallerine katılma hakkını elde ettiler. Okul olarak Öğrenci ve Beden Eğitimi öğretmenlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

May

MEM in Sosyal Uyum Etkenlikleri kapsamında Kıra Dağı'nda düzenlediği piknikten kareler. Bu etkinlikte emeği geçen Batman MEM Hayat Boyu Öğrenme Birimi PİKTES Koordinatörü Mehmet Ali beye okulumuz müdür yardımcısı Lazgin hoca ve piknikte görev alan diğer öğretmen arkadaşlara teşekkür ederiz.

16. TÜBİTAK 2204-B proje yarışmasında Bölge finali

Ara

Hürriyet Ortaokulu olarak Sıfır Atık Projesi kapsamında #DoğayaSahipÇık ddiyoruz.